Ceremoniële Cacaobliss 10 stuks

Standaard verzending 1 - 4 Werkdagen

Heb jij wel eens een Cacaobliss ceremonie bij The Body Remembers mogen meemaken en wil je deze bijzondere Ceremoniële Cacaobliss ook graag thuis gaan ervaren

En of wil jij graag in je eigen setting een thuis ceremonie creëren i.p.v. ceremonieel bij The Body Remembers. Dan kan je vanaf nu deze Ceremoniële Cacaobliss hier bestellen

Voor het plaatsen van een bestelling – vanuit het aanbod van The Body Remembers – dien je (minimaal) 18 jaar of ouder te zijn. Deze leeftijdsgrens heeft betrekking op de Ceremoniële Cacaobliss

Cacaobliss is een bijzondere ceremoniële cacao gemaakt met als basis 100% pure Peruaanse cacaobonen, een tal van hart opende kruiden extracten, Psilocybine gedragen door Caapi, de moeder plant uit de Amazone.


Ceremoniële Cacaobliss is o.a. gemaakt om de ziel te ondersteunen en begeleiden tijdens jouw proces. Dit Hartelijk dank voor uw bestelling Ceremoniële Cacaobliss staat bekend om het openen van het hart, zodat jij verbinding kan maken met je hogere zelf voor leiding en antwoorden. 

Cacaobliss gaat over verdieping, waarbij je diepere lagen kan aanraken op zielsniveau. Maar ook het leven mag vieren, waardoor je weer vrijer en lichter door dit leven kan gaan. 

Cacaobliss kan je helpen om opnieuw contact te maken met je ware zelf. Vrij van blokkades en dogma’s. Of wellicht het doorbreken van oude patronen. Zo kan je inzichten verkrijgen op je levenspad of eindelijk die innerlijke rust vinden, waar je zo naar verlangt. 

De Ceremoniële Cacaobliss wordt door onze reizigers als life-changing ervaren.


Cacaobliss spreekt stap voor stap jouw belevingswereld aan. Het prikkelt je de diepte in te gaan. Regelmatig horen wij, dat er op een dieper celniveau zonder het precies te benoemen, een heling ingang wordt gezet. Blokkades worden opgeheven, waardoor het kan stromen. Door de aha momenten en de tranen heen, vallen puzzelstukjes op z’n plek. De intense geluksmomentjes, een grote glimlach zijn de eerste tekenen van helen.


Het proces heeft geen tijd. Het doet zichzelf wanneer jij bewuste stappen maakt. De reis die jij maakt met de Ceremoniële Cacaobliss helpt jou dit te ervaren, zodat je in het verdere leven veranderingen door kan zetten. Het is een verlangen. Een weten. Dat er meer is dan waar je bent gebleven. 

Hoe zou het zijn om echt volledig in je kracht te staan? Jouw mooiste leven te leven in onvoorwaardelijke liefde te zijn met al wat is. Ben jij echt bereid je innerlijke werk te doen? Omdat jij weet dat je een groter potentieel hebt. Dat er meer is tussen hemel en aarde.


Dan nodig ik jou uit voor deze transformerende reis naar jezelf. Dit is jouw call om je superpower aan te spreken. Jij bent de creator van jouw leven. Nu is het moment. Manifesteer waar jij naar verlangt. 


We zijn ten slotte verhalenvertellers. Jouw levensverhaal als inspiratiebron.  Zo mogen het door mag vertellen. De weg naar de Bron.


 “Een ripple effect” 


Hierdoor kunnen we zorgen voor een bewuster en liefdevoller leven op deze aarde. Dit is de wens van “The Body Remembers” en de roep van onze moeder aarde.


Ceremoniële Cacaobliss is helend  en van moedernatuur. Het biedt een magische poort naar het onderbewustzijn, de ziel en de Bron.

Cacaobliss neemt je mee op de zielenreis van het leven en/of vorige levens. Opent de weg om karmischelijnen te doorbreken. En levensvragen te beantwoorden.

Heb jij weloverwogen gekozen om een thuisceremonie te doen met de Ceremoniële Cacaobliss? Doe het dan met iemand die je vertrouwt, maar vooral jezelf kan zijn.

 Voel jij de call! Ben je op zoek naar antwoorden? Ceremoniële Cacaobliss kan je hierbij ondersteunen. 


1 Verlang jij er ook zo naar om meer in verbinding te komen met jezelf?

2 Heb je al veel over Ceremoniële Cacaobliss gehoord en ben je nu nieuwsgierig geworden?

3 Wil je ook zo graag dichter bij jezelf komen om voluit te kunnen leven?

4 Ben je zoekende en ben je erg op zoek naar antwoorden?

5 Wil je meer uit je hoofd komen, omdat je hierin zo vastloopt en weer verbinden met je hart maken? 

6 Heb je het gevoel dat er een andere manier van leven/missie op je staat te wachten en wilt dit graag gaan ontdekken wat dat dan is?

7 Heb jij ook zo het gevoel dat er meer is in jezelf en in dit leven?

8 Voel je de roep van de Ceremoniële Cacaobliss om naar binnen te keren in je eigen ziel met behulp van deze Ceremoniële Cacaobliss ?

9 Ben je opzoek naar wie je werkelijk bent als mens?

10 Zit je niet zo lekker in je vel en je bent benieuwd of Ceremoniële Cacaobliss hierbij kunnen helpen?

Hoe creeër je je eigen Ceremoniële Cacaobliss ceremonie thuis

Creëer voor jezelf een veilige setting. Maak een mooi altar. Dit kan je doen met kaarsen, wierook, een mooie bos bloemen, edelstenen, inzichtkaarten en helende muziek. 


Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt. Ga altijd met positieve energie de Ceremoniële Cacaobliss thuisceremonie in. Zet een intentie voor de ceremonie. Reinig de ruimte met jouw intentie of Palo Santo. 


Door bewust de beleving aan te gaan is het raadzaam bescherming te vragen. Daarbij vraag je begeleiding vanuit het energetisch veld. De Bron zou een goed uitgangspunt kunnen zijn. Of een voor jou vertrouwende manier.  Dit kan je doen in een vorm van een gebed waarin jij vraagt om bescherming vanuit jou gidsen, engelen, begeleiders van het grootste goed, de bron het universum, Moeder Maria, aartsengel Michael of andere engelen die deze bescherming kunnen bieden tijdens jouw interne zielenreis. 


Doordat jij je bescherming aanvraagt kun je de zielenreis, je levensvragen, energetische downloads, traumaverwerking en zoveel meer op een dieper niveau gaan ervaren.

Maak het comfortabel voor jezelf. Zorg dat je lekker ligt of zit. Sommige gaan de natuur in of maken binnen een lekker plekje een bed of een matras. Voor een extra beleving zou je een gezichtsmasker kunnen gebruiken. Hierdoor maak je je gezichtsveld donkerder en kun je dieper in jouw interne wereld in reizen.

De Ceremoniële Cacaobliss geeft precies wat jij nodig hebt in het moment. 

Tijdens je reis kun je door zowel mooie als moeilijke stukken heengaan. Soms is het nodig om wonden te helen, te groeien en confrontaties aan te gaan.

Het laat je zien wat er gezien wilt worden. Het helpt je jouw hart te openen, waardoor dichter bij ware jezelf komt. Er worden nieuwe verbindingen gemaakt in de hersencellen wat ervoor zorgt dat je herinneringen kunt herevalueren. Je verlegt grenzen laat oude angsten en overtuigingen los.

De planten laten je herinneren wie je bent. En verbinden met de Bron van liefde en eenheid. Het effect met de Ceremoniële Cacaobliss duurt zo ongeveer 3 tot 5 uur afhankelijk van je aandacht en focus. Maar ook de hoeveelheid van de Ceremoniële Cacaobliss hierover meer in de bijlage na bestelling.


Contra-indicaties:
Sommige medische en/of psychische aandoeningen en het gebruik van sommige medicijnen combineren niet met de Mao-remmer (dit is de Caapi).  Zoals de medicatie antidepressiva, antipsychotica, slaapmiddelen e.d. gaan bijvoorbeeld niet samen met het plantmedicijn. Raadpleeg hierover altijd met je arts. Bij zwangerschap en je bent jonger dan 18 jaar raden wij de Ceremoniële Cacaobliss af! Je bent en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ceremoniële Cacaobliss is een veilig product, maar zelfzorg is en blijft belangrijk. 

Hoe lang zijn de Ceremoniële Cacaobliss houdbaar? De Chocolaatjes bederven niet. Toch raden we aan om deze binnen 1 jaar te gebruiken.


Voor het plaatsen van een bestelling – vanuit het aanbod van The Body Remembers – dien je (minimaal) 18 jaar of ouder te zijn. Deze leeftijdsgrens heeft betrekking op de Ceremoniële Cacaobliss