Talking To The Chakra`s


TTC✨


Talking to the Chakra’s of te wel TTC is een liefdevolle kosmische energie die je leert het lichaam weer te herinneren dat het een zelfhelend vermogen heeft. 

Een ‘Talking to the Chakra’s’behandeling is omringd in een zee van liefde en geef ik vanuit een oordeelloze en belangeloze gedachte. 


Bij een juiste, precieze aanraking zal er een seintje naar het brein gaan en deze geeft een seintje terug naar de blokkade(s) in het lichaam. TTC kosmische energie communiceert met ons chakra systeem. Als je worstelt met emotionele, mentale of fysieke problemen, dan kan dat een teken zijn dat jouw chakra's uit balans zijn.

De Chakra`s (Energiewielen)


Chakra's (energiewielen) zijn een energetisch systeem in het lichaam dat zowel het fysieke welzijn als de verbinding met het Zelf, de aarde en de kosmos beïnvloedt. De meesten kennen de 7 hoofdchakra's in het lichaam. 

Toch zijn er in totaal 114 chakra's (energiewielen)verspreid over het fysieke en etherische lichaam. Al onze chakra's staan in verbinding met onze hormonen, die er verantwoordelijk voor zijn hoe we ons voelen.  Als een hormoon niet in balans is, kan dit bijvoorbeeld tot een depressie, lichamelijk ongemak of slaapstoornis leiden. Door de chakra’s uit te balanceren worden de hormonen weer in balans gebracht.
 
Dit gebeurt via de energie van de chakra’s die tussen jouw ruggengraat lopen. We doen dit via drukpunten op het lichaam en hierdoor wordt het zelfhelende vermogen geactiveerd.  

 Alles wat we meemaken ligt opgeslagen in ons lichaam en ook wat wij meedragen vanuit onze familielijn. Het kan zo zijn dat er in die lijn een psychische wond is opgeslagen en die niet direct de aandacht kreeg, die het op dat moment nodig had. Dit zorgt ervoor dat er blokkades kunnen ontstaan en de stroming van onze levensenergie wordt verstoord in dit leven en die jij onbewust met je mee kan dragen.

Hoe ziet een TTC behandeling eruit?

Tijdens een sessie dring ik diep door op cel- en energetisch niveau zodat niet alleen hedendaagse-, maar ook oude stukken kunnen worden aangeraakt om te kunnen

Het lichaam schudt letterlijk de ballast los en van zich af. Een heel natuurlijk fysiologisch fenomeen om diep vastgezette spanningen los te laten.

Energiewerk en lichaamsgerichte therapie kunnen het lichaam gereguleerd laten releasen, zonder triggers of situaties waar je nog niet aan toe bent! Je krijgt op dat moment wat je nodig hebt en aan kan.

Hoe ziet een TTC behandeling eruit? Je gaat liggen op de massagebank, je houdt je kleding aan en via drukpunten op jouw lichaam zoek ik de blokkades op.

Als vanzelfsprekend creëer ik een veilige setting en omgeving. Een TTC sessie duurt ongeveer 120 min, waarvan 15 min á 30 min voor het intakegesprek en een nabespreking. Deze behandeling mag ook aan kinderen en dieren gegeven worden.

De investering in jezelf bedraagt: €175,-

Ik werk vanuit een zachte liefdevolle, grenzeloze energie van liefde.

Heb je vragen en of wil je graag een sessie ervaren? Reserveer dan je plek en/of stuur me een bericht!

Love & Gratitude

Diana The Body Remembers