The Body Remembers - Breath & Energy Healing:

"The Body Remembers - Breath & Energy Healing" is een behandeling om door de lagen van onze lichamelijke schild en ziel heen te breken. 

Hierdoor kun je op alle holistische niveaus zoals Spiritueel, Emotioneel, Mentaal, Energetisch en fysiek, de spanning loslaten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.  

De behandeling neemt je mee op jouw levenspad, we gaan samen terug naar de blokkades en trauma waar ze zijn ontstaan. Trauma’s kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals chemische, fysieke of emotionele factoren.De uitnodiging:

Ik nodig je uit om jezelf  weer te laten ervaren dat je heel en compleet bent als ziel in dit systeem het lichaam.  We zijn zo mooi als mens en ik gun het ieder ander om zijn ware superpower te mogen gaan aankijken en te belichamen. 

Tijdens een sessie help ik jou jezelf weer te her-inneren!

Dit mag en gaat stap voor stap en zoals de weg is geweest er naartoe. Mag je ook echt de tijd nemen die daar overheen is gegaan. 

Neem de tijd voor jouw integratie en de lessen die je hieruit kan halen en laat ze diep integreren. Het proces van heelheid en integratie is een reis om te voelen, te observeren en te begrijpen hoe patronen zijn ontstaan. 

Reflecteer op je levensfilm en ontdek de kracht die altijd in jou aanwezig is geweest en gun jezelf een totale reset, dit  kan helend zijn. 

De aanmoediging:

Ik moedig je aan om je eigen energie en levenspad te omarmen. Rust en ontspanning zijn waardevolle geschenken en door tijd te nemen om te verwerken en te herstellen. Kunnen we onze innerlijke kracht hervinden en ruimte creëren voor groei.
 

Onze levenservaringen worden opgeslagen in ons lichaam, evenals wat we vanuit onze familielijn meedragen. 

Soms bevindt zich in die lijn een psychische wond die niet direct de aandacht kreeg die het nodig had. Dit kan leiden tot blokkades en verstoring van de stroming van onze levensenergie in dit leven en die we on-bewust met ons meedragen.

Wat is Breathwork:

Breathwork (Ademwerk) omvat diverse technieken, variërend van diafragmatische ademhalingsoefeningen tot verbonden ademhaling, ook wel bekend als Rebirthing. Verbonden ademhaling is een unieke ademhalingstechniek waarbij je ononderbroken ademt door je mond, waardoor de focus van de geest naar het lichaam verschuift. Deze actievere ademhaling opent de deur naar het onderbewuste en waardoor je lichaam zich kan uiten.

Door het opbouwen van de ademhaling bouw je de energie op die spanningen in je lichaam kan losmaken. Het doorbreekt bewuste controles, waardoor gevoelens, percepties, behoeften, herinneringen en/of visioenen naar de oppervlakte komen.

"Hoe dieper je ademt, hoe dieper je voelt en hoe dieper je leeft"

Tijdens een sessie:

Tijdens een sessie dring ik diep door op cellulair en energetisch niveau, zodat niet alleen hedendaagse, maar ook oude stukken kunnen worden aangeraakt en getransformeerd kunnen worden. 

Dit leidt tot meer balans, innerlijke rust, gevoelens van vrede en versterking van daadkracht.

Ons zenuwstelsel draagt dagelijks de last van onuitgesproken ervaringen. Vaak worden bepaalde gebeurtenissen opgeslagen in het onderbewustzijn waardoor we zelf soms niet eens meer weten waar de spanning vandaan komt. 

Als deze spanning geen uitweg vindt door beweging, slaan we stress op in onze spieren en ons bindweefsel. Dan kan dit leiden tot chronische spanning, depressie, gevoel van hulpeloosheid, hartkloppingen, angst, paniekaanvallen, oppervlakkig ademen, uitputting en slapeloosheid.

Waar Breath & Energy Healing je bij kan helpen:

The Body Remembers - Breath & Energy Healing is een behandeling die het lichaam helpt trauma, diepliggende chronische onverklaarbare pijn,spierspanning, rug & nek klachten, opgezwollen buik, hoofdpijn(migraine) veroorzaakt door langdurige stress, uit het lichaam te ontladen. 


De weg naar genezing lukt alleen als we onze emoties onder ogen komen en er gehoor aan geven.

Meest voorkomende voordelen zijn:

💚Het afpellen van lagen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau

💚Loslaten van negatieve patronen en helen van trauma's

💚Meer harmonie in alle mogelijke relaties

💚Groter zelfbewustzijn, meer zelfvertrouwen en authenticiteit

💚Een dieper beDesef van een persoonlijk doel en richting in je leven

💚Meer verbonden met intuïtie en het  verhogen met je spiritueel bewustzijn

💚Meer rust, bevrijding en/of verlichting  van stress en spanning in het lichaam


Wanneer je levensenergie op een veilige en gecontroleerde wijze wordt geactiveerd, kan het lichaam door het ontladen terugkeren naar een staat van rust en balans. 

Breath & Energy Healing is een krachtige zelf-hellende tool en wat in ieder ander van ons in het bezit heeft.

En als je deze activeert kan dit life-changing zijn!

Kleine info over de aardse zaken:

The Body Remembers - Breath & Energy Healing bedraagt € 175,- euro.

Duur van de sessie maximaal 2 uur met een voor / nagesprek en een kopje thee met wat lekkers na afloop.


Ik werk vanuit een zachte liefdevolle energie en ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten.


Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Love & Gratitude 


Diana - The Body Remembers


Contra indicaties:Wanneer je een geschiedenis hebt met neurologische aandoeningen als epilepsie of met mentale onbalans als bij schizophrenia of psychose en of ben je zwanger dan is deze sessie helaas niet voor jou! Veiligheid staat voorop.