Wat Kambo voor mij betekend!

De eerste ontmoeting:

Mijn eerste ontmoeting met Kambo is al jaren geleden en ik mocht haar ontmoeten (ik noem Kambo haar, omdat deze energie tot mij kwam in mijn practitioner Kambo-opleiding en het hierdoor voor mij voelt als een vrouwelijk bondgenoot), een week na een Ayahuasca ceremonie die ik toendertijd ervaren heb met de Shipibo Tribe in Nederland bij Spirit of Jaguar. 

Daar hoorde ik voor het eerst over het Jungle medicijn Kambo en was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik heb toen gelijk bij Dani een privé sessie geboekt om kennis te maken met dit mooie medicijn en zo begon mijn liefdesreis met Kambo. Wat een superpower heeft Kambo mij destijds - en tot nog steeds - gegeven. Één van de dingen die ze mij heeft laten zien, is hoe ontzettend veerkrachtig wel zijn als mens.


Een diepe buiging voor Kambo en de samenwerking die je aangaat met het eigen zelfhelende vermogen. Want écht: “We are super duper energetic beings”.Wat doe je nadat je Panema is opgeheven en je een diepe detox reiniging bent aangegaan?


Dat was mijn persoonlijke vraagstelling en om die grote levensvraag te beantwoorden, ben ik ruim 8 jaar in diepe stilte gegaan en heb ik mij alleen maar verbonden met mijn innerlijke rijk. Ik keek documentaires, las boeken en ik volgde en verbond mij met mensen op het internet waarvan zij niet afwisten van mijn bestaan. 

Deze periode heeft mij geholpen om mijzelf te herinneren wat de kracht van het leven is hier op aarde en dat wij in alles een keuze hebben. De keuze in onze vrije binnenwereld of we een situatie in ons systeem laten komen en/of we ook alleen de observeerder kunnen zijn.

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige als het gaat om geestelijke en fysieke uitdagingen. Zo heb ik bijvoorbeeld een zwaar traumatisch ongeluk gehad, waar ik een nekhernia aan overhield. Doordat een zenuw te lang heeft klem gezeten, heeft het ongeveer 5 jaar geduurd voordat ik pas werd geopereerd en met alle gevolgen van dien. Ik weet daarom als geen ander hoe het is om te leven met pijnklachten. 

Ik zocht naar heling en passende behandelingen en zo maakte ik een deepdive met mijzelf. Lang verhaal kort: zo kwam in onder andere uit bij Kambo. Een helend medicijn dat veel voor mij en mijn gezondheid heeft betekent. Hier is dan ook mijn verbinding gelegd en enorme toewijding aan deze ‘zachte kracht’ ontstaan. Ik begeleid je graag op jouw reis!