Hoe ziet een Kambo sessie eruit:Samen met Kambo zet ik mijn zachte kracht en energetische healingstechnieken in om je te begeleiden op een pad van heling en bewustwording.


Ervaar de diepe, reinigende kracht van Kambo en voel je welkom in het hart van Amsterdam. Waarin ik een  ruimte heb  gecreëerd voor transformatie in een oase van rust voor 1-op-1, duo sessies en ceremonies.

Kambo is een heilig medicijn dat al eeuwenlang wordt gebruikt door de inheemse stammen van het Amazonegebied. Een Kambo-sessie is een ritueel van ontwaken en een uitnodiging om de diepere lagen van jezelf te verkennen en te her-ontdekken.


Mijn cliënten komen van heinde en verre, gedreven door een verlangen naar verandering en heling.


In mijn sessies begeleid ik je naar een diepe, ritmische ademhaling, en ik nodig je uit om samen met Kambo het proces in zachtheid en vertrouwen aan te gaan. Je zult herinneren dat je niet alleen bent in dit proces; Kambo werkt met je samen als een bondgenoot in de strijd tegen de toxines die je mentaal, fysiek en spiritueel verstikken.


Mijn ervaring leert van het inzetten van zachte kracht en vertrouwen in een Kambo-sessie helpt om een diepgaande band met Kambo aan te gaan. Je zult de kracht van Kambo ervaren en hoe het je lichaam een diepe reiniging geeft, een detox op alle holistische niveaus: spiritueel, emotioneel, energetisch, mentaal en fysiek.


Het is geen gemakkelijke reis; er is weerstand en ongemak. Maar onder mijn begeleiding leer je dat deze sensaties deuren zijn naar vrijheid, naar jouw ware potentieel. 

Samen met Kambo leer ik je tijdens een sessie je adem te gebruiken om het proces te observeren zonder oordeel. Zo kun je in alle rust de ontmoeting en reiniging met Kambo aangaan en uiteindelijk loslaten (purge). Na de purge zullen de plekken die vastzitten verzachten, blokkades oplossen en begint het detox-proces. Het is een reiniging van lichaam en geest, een terugkeer naar een staat van puurheid en balans.


Aan het einde van de sessie/ceremonie voel je een diepe vrede en dankbaarheid.


Na afloop zorg ik voor een vegetarische soep en wat knabbels, zodat je langzaam weer in je lichaam kunt zakken.

Wil jij samen met Kambo een transformatie aangaan? Ik begeleid je graag met liefde op jouw transformerende reis!


Als we samen de verbintenis aangaan, hebben we eerst telefonisch contact om elkaar beter te leren kennen en plannen we een afspraak in! Daarna stuur ik je ter voorbereiding een vragenlijst op om te beoordelen of je veilig kunt deelnemen aan een Kambo-sessie/ceremonie en om je beter te ondersteunen tijdens het proces. 


Heb je vragen? Stel ze gerust!


Love & Gratitude,


Diana  -  The Body Remembers