Ceremoniële Cacaobliss Ceremonie

In alles zit schoonheid, alleen ziet niet iedereen het. - Andy Warhol

Wil jij je eigen schoonheid weer zien en de schoonheid van het leven om jou heen? 

Wat is  Ceremoniële Cacaobliss:
Ceremoniële Cacaobliss is een bijzondere ceremoniële cacao gemaakt met als basis 100% pure Peruaanse cacaobonen, een tal van hart opende kruiden extracten, psilocybine gedragen door Caapi, de moeder plant uit de Amazone.

Ceremoniële Cacaobliss is o.a. gemaakt om de ziel te ondersteunen en begeleiden tijdens jouw proces en staat bekend om het openen van het hart, zodat jij verbinding kan maken met je hogere zelf voor leiding en antwoorden.

Ceremoniële Cacaobliss gaat over verdieping, waarbij je diepere lagen kan aanraken op zielsniveau. Maar ook het leven mag vieren, waardoor je weer vrijer en lichter door dit leven kan gaan.

Ceremoniële Cacaobliss helpt je om opnieuw contact te maken met je ware zelf. Vrij van blokkades en dogma’s. Of wellicht het doorbreken van oude patronen. Zo kan je inzichten verkrijgen op je levenspad of eindelijk die innerlijke rust vinden, waar je zo naar verlangt.

De Ceremoniële Cacaobliss wordt door me reizigers als life-changing ervaren.

Cacaobliss kan stap voor stap jouw belevingswereld aanspreken. Het prikkelt je de diepte in te gaan.

Regelmatig hoor ik, dat er op een dieper cel-niveau zonder het precies te benoemen, een heling ingang wordt gezet. Blokkades kunnen worden opgeheven, waardoor het weer kan stromen.  Er kunnen nieuwe verbindingen gemaakt worden tussen de hersencellen en wat ervoor zorgt dat je herinneringen kunt her-evalueren. Je verlegt je grenzen laat oude angsten en overtuigingen los. Trauma, posttraumatische stress, Burn-out, Depressie en verslavingen kunnen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen


Door de aha momenten en de tranen heen, vallen puzzelstukjes op z’n plek. De intense geluksmomentjes, een grote glimlach zijn de eerste tekenen van helen.

Het proces heeft geen tijd. Het doet zichzelf wanneer jij bewuste stappen maakt.

De reis die jij maakt met de Ceremoniële Cacaobliss helpt jou dit te ervaren, zodat je in het verdere leven veranderingen door kan zetten. Het is een verlangen. Een weten. Dat er meer is dan waar je bent gebleven.

Hoe zou het zijn om echt volledig in je kracht te staan? Jouw mooiste leven te leven in onvoorwaardelijke liefde te zijn met al wat is. 

Ben jij echt bereid je innerlijke werk te doen? Omdat jij weet dat je een groter potentieel hebt. Dat er meer is tussen hemel en aarde. Dan nodig ik jou uit voor deze transformerende reis naar jezelf. 

Dit is jouw call om je superpower aan te spreken. Jij bent de creator van jouw leven en nu is het moment om te manifesteren waar jij naar verlangt.

Waar de Ceremoniële Cacaobliss je eventueel zou kunnen helpen?:
Burn-out
Depressie
Angsten
Verdieping
Zelfinzicht
Blokkades oplossen
Ontstressen
Innerlijke rust vinden
Dichter bij jezelf komen
Better in je vel zitten
Zelfliefde
Relatieproblemen
Rouwverwerking
Heling
Spirituele groei
energetische downloads 
Trauma`s verwerking en deze onder ogen te zien.  Het kan hulp bieden bij het maken van de juiste keuzes en het vinden van een diepere levens missie. Weggestopte emoties, herinneringen en ervaringen komen aan de oppervlakte op een zachte manier. 

Tijdens deze reis zal ik je met veel liefde en in een veilige omgeving begeleiden. Je wordt ondergedompeld met heerlijke geuren, begeleidende muziek, sound-healing energetisch werk o.a reiki, kundalini, TTC energie en vanuit het sjamanisme en holistisch zijn. 

Deze tools zal ik inzetten waar nodig is en met jouw toestemming!!

Er wordt voor een veilige bedding gezorgd waardoor je dieper in jezelf kan duiken, je schaduwkanten, trauma's veilig kan aankijken en misschien wel opgeruimd mag worden.

Na afloop zorg ik voor een vegetarische maaltijd, zodat je goed gevuld en geaard weer het aardse bestaan(leven) kan bewandelen.

Resoneert dit met jou?

Meld je dan aan en met veel liefde zal ik je begeleiden in jouw magische zielenreis.

Bij aanmelding stuur ik je ter voorbereiding een levensloop vragenlijst. Waarom een levensloop vragenlijst?Op deze manier kan ik kijken of je een veilige zielenreis kan maken met de Ceremoniële Cacaobliss en ik je nog beter kan ondersteunen tijdens deze reis.


One Day Cacaobliss ceremonie bedraagt €175,- p.p

Mochten er nog vragen zijn, laat het dan gerust weten. Ik ben goed bereikbaar via WhatsApp en mail!

Tot gauw in één van me ceremonies 

In liefde,


 Diana The Body Remembers

CONTRA-INDICATIES:
Gebruik van medicatie als antidepressiva, antipsychotica, slaapmiddelen en dergelijke gaan bijvoorbeeld niet samen met het plantmedicijn. In deze gevallen is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze ceremonie. 


Twijfel je? Stel me gerust je vraag hierover.

Wil jij een Ceremoniële Cacaobliss ceremonie ervaren?

 Meld je dan aan via onderstaande contact knop

Bij een aanmelding Ceremoniële Cacaobliss ceremonie stuur ik je per mail informatie ter voorbereiding Cacaobliss ceremonie en een levensloop vragenlijst. Vul deze zo snel en volledig mogelijk in. Op deze manier kan ik kijken of je veilig deel kan nemen, met een Cacaobliss ceremonie en ik je nog beter kan ondersteunen tijdens jouw proces. Creëer thuis een Ceremoniële Cacaobliss Ceremonie