Cacaobliss Ceremonie

Wat is Ceremoniële Cacaobliss?

Ceremoniële Cacaobliss is een bijzondere ceremoniële cacao gemaakt met als basis 100% pure Peruaanse cacaobonen, een tal van hart opende kruiden extracten, psilocybine gedragen door Caapi, de moeder plant uit de Amazone.


Ceremoniële Cacaobliss is o.a. gemaakt om de ziel te ondersteunen en begeleiden tijdens jouw proces en staat bekend om het openen van het hart, zodat jij verbinding kan maken met je hogere zelf voor leiding en antwoorden.

Ceremoniële Cacaobliss gaat over verdieping, waarbij je diepere lagen kan aanraken op zielsniveau. Maar ook het leven mag vieren, waardoor je weer vrijer en lichter door dit leven kan gaan.

Waar Ceremoniële Cacaobliss je bij kan helpen:

Ceremoniële Cacaobliss helpt je om opnieuw contact te maken met je ware zelf. Vrij van blokkades en dogma’s. Of wellicht het doorbreken van oude patronen. Zo kan je inzichten verkrijgen op je levenspad of eindelijk die innerlijke rust vinden, waar je zo naar verlangt.

De Ceremoniële Cacaobliss wordt door me reizigers als life-changing ervaren.

Cacaobliss kan stap voor stap jouw belevingswereld aanspreken. Het prikkelt je de diepte in te gaan.

Regelmatig hoor ik, dat er op een dieper cel-niveau zonder het precies te benoemen, een heling ingang wordt gezet. Blokkades kunnen worden opgeheven, waardoor het weer kan stromen.  Er kunnen nieuwe verbindingen gemaakt worden tussen de hersencellen en wat ervoor zorgt dat je herinneringen kunt her-evalueren. Je verlegt je grenzen laat oude angsten en overtuigingen los. Trauma, posttraumatische stress, Burn-out, Depressie en verslavingen kunnen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen

Laat de puzzelstukjes maar vallen!

Door de aha momenten en de tranen heen, vallen puzzelstukjes op z’n plek. De intense geluksmomentjes, een grote glimlach zijn de eerste tekenen van helen.

Het proces heeft geen tijd. Het doet zichzelf wanneer jij bewuste stappen maakt.

De reis die jij maakt met de Ceremoniële Cacaobliss helpt jou dit te ervaren, zodat je in het verdere leven veranderingen door kan zetten. Het is een verlangen. Een weten. Dat er meer is dan waar je bent gebleven.

Hoe zou het zijn om echt volledig in je kracht te staan? Jouw mooiste leven te leven in onvoorwaardelijke liefde te zijn met al wat is. 

Ben jij echt bereid je innerlijke werk te doen? Omdat jij weet dat je een groter potentieel hebt. Dat er meer is tussen hemel en aarde. Dan nodig ik jou uit voor deze transformerende reis naar jezelf. 

Dit is jouw call om je superpower aan te spreken. Jij bent de creator van jouw leven en nu is het moment om te manifesteren waar jij naar verlangt.

Waar de Ceremoniële Cacaobliss je eventueel zou kunnen helpen?

-Burn-out
-Depressie
-Angsten
-Verdieping
-Zelfinzicht
-Blokkades oplossen
-Ontstressen
-Innerlijke rust vinden
-Dichter bij jezelf komen
-Better in je vel zitten
-Zelfliefde
-Relatieproblemen
-Rouwverwerking
-Heling
-Spirituele groei
-Energetische downloads 
-Trauma`s verwerking en deze onder ogen te zien. 

Het kan hulp bieden bij het maken van de juiste keuzes en het vinden van een diepere levens missie. Weggestopte emoties, herinneringen en ervaringen komen aan de oppervlakte op een zachte manier. 

Do you feel the call!!  


Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor verdere informatie en of meld je aan!

Bij aanmelding stuur ik je ter voorbereiding een vragenlijst. Waarom een vragenlijst?Op deze manier kan ik kijken of je een veilige zielenreis kan maken met de Ceremoniële Cacaobliss en ik je nog beter kan ondersteunen tijdens je reis.


Mochten er nog vragen zijn, laat het dan gerust weten. Ik ben goed bereikbaar via WhatsApp en email!

Tot gauw in één van me ceremonies 

In liefde,

 Diana - The Body Remembers

Creëer een thuis ceremonie met de Ceremoniële Cacaobliss.