One Day Cacaobliss Ceremonie in Amsterdam

Zaterdag 13-04-2024 VOL
Zaterdag 04-05-2024 nog plek voor 3

Zondag 26-05-2024 nog plek voor 2
Zondag 09-06-2024 nog plek voor 4 


In alles zit schoonheid, alleen ziet niet iedereen het. - Andy Warhol

Wil jij je eigen schoonheid weer zien en de schoonheid van het leven om jou heen?

Ik geef de Magische Cacaobliss ceremonie`s in kleine groepen maximaal 4 a 5 personen en als je zelf een groep kan samenstellen zoals met vrienden en of familie is dit ook mogelijk. Hierdoor creëer je een eigen tribe. Alles is bespreekbaar met mij hierover.

Tevens geef ik de ceremonie in het Nederlands en/of Nederlands/Engels in Amsterdam

Waar de Ceremoniële Cacaobliss je bij kan helpen?:
Burn-out
Depressie
Angsten
Trauma`s verwerking en deze onder ogen te zien

Tijdens deze reis zal ik je met veel liefde en veiligheid begeleiden. Er wordt voor een veilige bedding gezorgd waardoor je dieper in jezelf kan duiken, je schaduwkanten, trauma's veilig kan aankijken en opgeruimd mogen worden. Na afloop zorg ik voor een vegetarische maaltijd, zodat je goed gevuld en geaard weer het aardse bestaan(leven) kan bewandelen.

Weet dat alles gezien en gehoord mag worden!

CONTRA-INDICATIES:
Gebruik van medicatie als antidepressiva, antipsychotica, slaapmiddelen en dergelijke gaan bijvoorbeeld niet samen met het plantmedicijn. In deze gevallen is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze ceremonie. Twijfel je? Stel me gerust je vraag hierover.

Resoneert dit met jou?

Meld je dan aan en met veel liefde zal ik je begeleiden in jouw magische zielenreis.

Bij aanmelding stuur ik je ter voorbereiding een levensloop vragenlijst. Waarom een levensloop vragenlijst?Op deze manier kan ik kijken of je een veilige zielenreis kan maken met de Ceremoniële Cacaobliss en ik je nog beter kan ondersteunen tijdens deze reis.

Ceremoniële One Day Cacaobliss ceremonie bedraagt €175,-

Do you feel the call!!  neem dan vrijblijvend contact met mij op voor verdere informatie en of meld je aan!

Via onderstaande knop meer informatie over de Ceremoniële Cacaobliss.

Love & Light

Diana The Body Remembers


Zaterdag 18 mei 2024 organiseer ik in de avond van 19:00u tot 21:00u in een kleine setting max 3 personen een Talking To The Chakra's groepssessie (in het Nederlands en of Nederlands/Engels) in Amsterdam

Talking to the Chakra’s (TTC) is een liefdevolle kosmische energie die je leert het lichaam weer te herinneren dat het een zelfhelend vermogen heeft. TTC kosmische energie communiceert met ons chakrasysteem. Als je worstelt met emotionele, mentale of fysieke problemen, dan kan dat een teken zijn dat jouw chakra's uit balans zijn.

Chakra's zijn een energetisch systeem in het lichaam dat zowel het fysieke welzijn als de verbinding met het Zelf, de aarde en de kosmos beïnvloedt. De meesten kennen de 7 hoofdchakra's in het lichaam. Er zijn in totaal 114 chakra's verspreid over het fysieke en etherische lichaam. Al onze chakra's staan in verbinding met onze hormonen, die er verantwoordelijk voor zijn hoe we ons voelen. Als een hormoon niet in balans is, kan dit bijvoorbeeld tot een depressie, lichamelijk ongemak of slaapstoornis leiden. Door de chakra’s uit te balanceren worden de hormonen weer in balans gebracht.
 
De energie van de chakra’s loopt tussen de ruggengraat en via drukpunten op het lichaam worden de chakra`s en het zelfhelende vermogen geactiveerd en deze dringt diep door op cel- en energetisch niveau zodat niet alleen hedendaagse, maar ook oude stukken kunnen worden aangeraakt om te kunnen helen. In de sessie wordt je meegenomen op jouw levenspad, terug naar waar de blokkades/trauma zijn ontstaan.  

Alles wat we meemaken ligt opgeslagen in ons lichaam en ook wat wij meedragen vanuit onze familielijn. Het kan zo zijn dat er in die lijn een psychische wond is opgeslagen en die niet direct de aandacht kreeg, die het op dat moment nodig had. Dit zorgt ervoor dat er blokkades kunnen ontstaan en de stroming van onze levensenergie wordt verstoord in dit leven en die jij onbewust met je mee kan dragen.

Het lichaam schudt letterlijk de ballast los en van zich af. Een heel natuurlijk fysiologisch fenomeen om diep vastgezette spanningen los te laten.

Energiewerk en lichaamsgerichte therapie kunnen het lichaam gereguleerd laten releasen, zonder triggers of situaties waar je nog niet aan toe bent! Je krijgt op dat moment wat je nodig hebt en aan kan.Laten we samen een reis vol liefde en kracht creëren, waarin je jouw ware potentieel kunt ontdekken en omarmen. Ik werk vanuit een oordeelloze, zachte liefdevolle, grenzeloze energie en kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten.

Voel jij de call!! neem dan vrijblijvend contact met mij op voor verdere informatie en of meld je aan✨ Wij zijn zo magisch als mens,  "Just Remember"

Uitwisseling bedraagt €67.50.- p.p en locatie volgt na aanmelding

Love & Light

Diana The Body remembers


In mei is de lente begonnen en wordt gezien als vernieuwing, wedergeboorte en groei op spiritueel niveau. De lente kan je het gevoel geven als een tijd van wedergeboorte en transformatie, waarbij we worden uitgenodigd om onze oude manieren van denken en handelen los te laten.

Sta deze avond bewust stil bij jouw plannen; wat wil jij laten ontkiemen? Zodat jij mag gaan oogsten in de zomer!

Dit is het jaar waarin de ‘𝟴' centraal staat. Dit jaar nodigt je uit om in je eigen kracht te gaan staan, te gaan doen waarvoor je hier bent, van succes & overvloed én het uitwerken van karma! ✨️

Ga je mee op expeditie waarin je je eigen innerlijke landschap gaat (ver)kennen en hierin jouw Kundalini wordt geactiveerd .

Kundalini is onze levensenergie en er is niets aardser dan onze eigen Kundalini energie. Het is een oeroude energie die je van nature al in je draagt en meekrijgt vanaf de geboorte. Jouw levensenergie met een eigen intelligentie!

Kundalini betekent in het Sanskriet ook wel ‘het opgerolde’, vandaar ook het symbool van de slang waarin de twee energiestromen opwaarts bewegen. Kundalini energie ontwaakt vanaf de basis in de ruggengraat en stroomt tot aan je hersenen & kruin. Echter, het komt ook voor dat de Kundalini energie opgerold blijft liggen en in het huidige leven niet ontwaakt. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn en vaak heeft dit te maken met geblokkeerde energie, chakra’s en trauma (vanuit hier en nu, DNA, voorouders, vorige leven) die in de weg staan.

Door deze energie te laten ontwaken en te activeren, zul je merken dat er van alles loskomt en jouw levensenergie weer kan gaan stromen. Dit wordt op een rustige, veilige en zachte manier begeleid zodat jij ontvangt wat op dat moment belangrijk is en jij weer verbinding maakt met jouw eigen bron. Hierin wordt je ondergedompeld met begeleidende muziek en Breathwork (ademwerk) vanuit het sjamanisme en holistisch zijn.

Tijdens deze sessie ga je een reis maken, een reis die je opnieuw verbindt met wie jij diep van binnen bent terug naar je authentieke ware zelf.

Deze avond is een bijzondere energetische avond en worden wij verstrekt door de volle maan. Hoe mooi en bijzonder krachtig is dat✨️

Doe je ogen maar dicht en ga comfortabel liggen op een matrasje en om de energie te laten stromen, te voelen hoef je alleen maar je lichaam en geest te ontspannen. Vertrouw op het proces en wat zich wilt aandienen voor jou op dat moment.

Doordat je levensenergie weer gaat stromen zullen lagen van onze geconditioneerde mentale beperkingen en stagnatie die zich in de loop van de tijd opbouwen (door traumatische ervaringen of binnen diepgewortelde conditioneringen) worden verminderd.

Je kunt tijdens de sessie verschillende ervaringen hebben, zoals fysieke, emotionele, visuele of het gevoel van ultiem geluk.

De meest voorkomende voordelen zijn:
💚Het afpellen van lagen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau

💚Loslaten van negatieve patronen en helen van trauma's

💚Meer harmonie in alle mogelijke relaties

💚Groter zelfbewustzijn, meer zelfvertrouwen en authenticiteit

💚Een dieper besef van een persoonlijk doel en richting in je leven

💚Meer verbonden met intuïtie en het verhogen met je spiritueel bewustzijn

💚Meer rust, bevrijding en/of verlichting van stress en spanning in het lichaam

Wil jij samen met mij dit avontuur aangaan? Ik zal je met de kracht van liefde ondersteunen in jouw Kundalini Breathwork Awakening. Ik geloof namelijk in de kracht van liefde en dat daarin onze ware kracht ligt! Er wordt voor een veilige bedding gezorgd waardoor je dieper in jezelf kan duiken, je schaduwkanten, trauma's veilig kan aankijken en opgeruimd mag worden.

Deze sessie geef ik in het Nederlands en/of Nederlands/Engels en geef ik in kleine groepen maximaal 4 a 5 personen (semi private)

Uitwisseling bedraagt €67,50,- p.p. adres volgt na aanmelding en verdere informatie!

Heb je vragen? Stel ze gerust! en/of reserveer je plek via de reserveer knop.
 
Love & Gratitude
Diana The Body Remembers

De winterreis in februari was magisch in Amsterdam & Tilburg. Dit is dan alweer de 3de editie in Tilburg van dit jaar en langzaam komen we weer uit onze winterslaap en maken we ons weer klaar voor het lenteseizoen met een iets meer lichte energie! ✨️

Reis je mee? zondag 14 april 2024 en reserveer je plek via Hipsy en/of stuur me een d.m. Er is nog plek voor 5 personen!

Langzaam komen we weer uit onze winterslaap en maken we ons weer klaar voor het lenteseizoen! Weer iets meer naar buiten gericht, nieuwe plannen maken, de bruisende ideeën tot bloei laten komen en iets meer lichte energie! 

De lente nodigt je uit om te gaan spelen, maar zonder donker geen licht. Alles werkt van binnen naar buiten. Daarom nodigen we je tijdens deze editie uit om nog even af te dalen...

~ 𝗧𝗿𝗮𝘃𝗲𝗹 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗺𝗲, 𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝗿𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗲𝗮𝗿𝗻 𝘁𝗼 𝘀𝗲𝗲 ~

Deze editie is een belevingsreis waarbij we de Keltische paden gaan bewandelen en de diepte mogen aanschouwen zodat er op cellulair niveau getransmuteerd kan worden. Een innerlijke reis waarbij diepe klanken je laten afdalen naar de donkerte. Bepaal je eigen route en voel op de tast...

Deze ademreis staat in teken van het loslaten van oude programmeringen, het ophalen van jouw innerlijke wijsheid en het opschonen van voorouderlijke lijnen. Huil, lach en heel voor jezelf en jouw (voor)ouders.

𝗛𝗲𝘁 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗶𝗷𝗻 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝘇𝗲𝗹𝗳!

We starten deze magische zondag met een Cacao Blauwe Lotus ceremonie in combinatie met ademwerk (optioneel is ook een microdosering). Ademwerk zorgt ervoor dat je de ‘oppervlakkige’ lagen van spanning en emoties mag loslaten. De reis wordt ondersteund met energiewerk in de vorm van de-armouring, talking to the chakra’s & kundalini activatie. Rise up! 🔥🐍

𝗗𝗲 𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝟴

Voel je de roeping om erbij te zijn? Welkom! Er is plek voor maximaal 8 personen zodat er een veilige setting wordt gecreëerd in een krachtig veld.

Wanneer: zondag 14 april 2024
Tijdstip: 15.00 - 18.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Waar: Studio Movonne, Tournooistraat 7, Tilburg
Uitwisseling: €95,- incl. hapje & drankje

Travel light! 💫

Liefs Diana & Esther

The body remembers

Houdt mijn instagram pagina in de gaten voor de Magical Cacaobliss ceremonie data`s en  Ademwerk - Breathwork & Kundalini  sessie`s en andere leuke activiteiten