One Day Cacaobliss Ceremonie in Amsterdam

Data`s Ceremoniële Cacaobliss:
Zondag 23-06-2024 deze is nog voor €195,- daarna wordt de prijs verhoogt naar €225,-
Zondag 14-07-2024
Zondag 28-07-2024  

In alles zit schoonheid, alleen ziet niet iedereen het. - Andy Warhol

Wil jij je eigen schoonheid weer zien en de schoonheid van het leven om jou heen?

Ik geef de Magische Cacaobliss ceremonie`s in kleine groepen maximaal 4 a 5 personen en als je zelf een groep kan samenstellen zoals met vrienden en of familie is dit ook mogelijk. Hierdoor creëer je een eigen tribe. Alles is bespreekbaar met mij hierover.

Tevens geef ik de ceremonie in het Nederlands en/of Nederlands/Engels in Amsterdam

Waar de Ceremoniële Cacaobliss je o.a bij kan helpen?:
Burn-out
Depressie
Angsten
Trauma`s verwerking en deze onder ogen te zien

Tijdens deze reis zal ik je met veel liefde en veiligheid begeleiden. Er wordt voor een veilige bedding gezorgd waardoor je dieper in jezelf kan duiken, je schaduwkanten, trauma's veilig kan aankijken en opgeruimd mogen worden. 

Na afloop zorg ik voor een vegetarische maaltijd, zodat je goed gevuld en geaard weer het aardse bestaan(leven) kan bewandelen.

Weet dat alles gezien en gehoord mag worden!

CONTRA-INDICATIES:
Gebruik van medicatie als antidepressiva, antipsychotica, slaapmiddelen en dergelijke gaan bijvoorbeeld niet samen met het plantmedicijn. In deze gevallen is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze ceremonie. Twijfel je? Stel me gerust je vraag hierover.

Do you feel the call!!  neem dan vrijblijvend contact met mij op voor verdere informatie en of meld je aan!

Bij aanmelding stuur ik je ter voorbereiding een vragenlijst. Waarom een vragenlijst?Op deze manier kan ik kijken of je een veilige zielenreis kan maken met de Ceremoniële Cacaobliss en ik je nog beter kan ondersteunen tijdens deze reis.

Een One Day Cacaobliss ceremonie bedraagt €225,-

Love & Light

Diana The Body RemembersIn mei is de lente begonnen en wordt gezien als vernieuwing, wedergeboorte en groei op spiritueel niveau. De lente kan je het gevoel geven als een tijd van wedergeboorte en transformatie, waarbij we worden uitgenodigd om onze oude manieren van denken en handelen los te laten.

Sta deze avond bewust stil bij jouw plannen; wat wil jij laten ontkiemen? Zodat jij mag gaan oogsten in de zomer!

Dit is het jaar waarin de ‘𝟴' centraal staat. Dit jaar nodigt je uit om in je eigen kracht te gaan staan, te gaan doen waarvoor je hier bent, van succes & overvloed én het uitwerken van karma! ✨️

Ga je mee op expeditie waarin je je eigen innerlijke landschap gaat (ver)kennen en hierin jouw Kundalini wordt geactiveerd .

Kundalini is onze levensenergie en er is niets aardser dan onze eigen Kundalini energie. Het is een oeroude energie die je van nature al in je draagt en meekrijgt vanaf de geboorte. Jouw levensenergie met een eigen intelligentie!

Kundalini betekent in het Sanskriet ook wel ‘het opgerolde’, vandaar ook het symbool van de slang waarin de twee energiestromen opwaarts bewegen. Kundalini energie ontwaakt vanaf de basis in de ruggengraat en stroomt tot aan je hersenen & kruin. Echter, het komt ook voor dat de Kundalini energie opgerold blijft liggen en in het huidige leven niet ontwaakt. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn en vaak heeft dit te maken met geblokkeerde energie, chakra’s en trauma (vanuit hier en nu, DNA, voorouders, vorige leven) die in de weg staan.

Door deze energie te laten ontwaken en te activeren, zul je merken dat er van alles loskomt en jouw levensenergie weer kan gaan stromen. Dit wordt op een rustige, veilige en zachte manier begeleid zodat jij ontvangt wat op dat moment belangrijk is en jij weer verbinding maakt met jouw eigen bron. Hierin wordt je ondergedompeld met begeleidende muziek en Breathwork (ademwerk) vanuit het sjamanisme en holistisch zijn.

Tijdens deze sessie ga je een reis maken, een reis die je opnieuw verbindt met wie jij diep van binnen bent terug naar je authentieke ware zelf.

Deze avond is een bijzondere energetische avond en worden wij verstrekt door de volle maan. Hoe mooi en bijzonder krachtig is dat✨️

Doe je ogen maar dicht en ga comfortabel liggen op een matrasje en om de energie te laten stromen, te voelen hoef je alleen maar je lichaam en geest te ontspannen. Vertrouw op het proces en wat zich wilt aandienen voor jou op dat moment.

Doordat je levensenergie weer gaat stromen zullen lagen van onze geconditioneerde mentale beperkingen en stagnatie die zich in de loop van de tijd opbouwen (door traumatische ervaringen of binnen diepgewortelde conditioneringen) worden verminderd.

Je kunt tijdens de sessie verschillende ervaringen hebben, zoals fysieke, emotionele, visuele of het gevoel van ultiem geluk.

De meest voorkomende voordelen zijn:
💚Het afpellen van lagen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau

💚Loslaten van negatieve patronen en helen van trauma's

💚Meer harmonie in alle mogelijke relaties

💚Groter zelfbewustzijn, meer zelfvertrouwen en authenticiteit

💚Een dieper besef van een persoonlijk doel en richting in je leven

💚Meer verbonden met intuïtie en het verhogen met je spiritueel bewustzijn

💚Meer rust, bevrijding en/of verlichting van stress en spanning in het lichaam

Wil jij samen met mij dit avontuur aangaan? Ik zal je met de kracht van liefde ondersteunen in jouw Kundalini Breathwork Awakening. Ik geloof namelijk in de kracht van liefde en dat daarin onze ware kracht ligt! Er wordt voor een veilige bedding gezorgd waardoor je dieper in jezelf kan duiken, je schaduwkanten, trauma's veilig kan aankijken en opgeruimd mag worden.

Deze sessie geef ik in het Nederlands en/of Nederlands/Engels en geef ik in kleine groepen maximaal 4 a 5 personen (semi private)

Uitwisseling bedraagt €67,50,- p.p. adres volgt na aanmelding en verdere informatie!

Heb je vragen? Stel ze gerust! en/of reserveer je plek via de reserveer knop.
 
Love & Gratitude
Diana The Body Remembers

The body remembers

Houdt mijn instagram pagina in de gaten voor de Magical Cacaobliss ceremonie data`s en  Ademwerk - Breathwork & Kundalini  sessie`s en andere leuke activiteiten